Pàgines

dilluns, 9 de març del 2015

Inscripció per les Proves accés a Cicles Formatius

De l'11 al 23 de març es pot fer la inscripció per les proves a CFGM, CFGS, Ensenyaments d'arts plàstiques i de disseny i la part general de les proves d'accés a Ensenyaments esportius

Proves d'accés a grau mitjà:
Per poder fer la prova d'accés cal tenir 17 anys o més (o complir-los l'any 2015).

Les persones que tinguin la titulació que permeti l'accés directe no es poden inscriure a la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà. Tampoc s'hi poden inscriure les persones que hagin superat el curs específic per a l'accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM), o un programa de qualificació professional inicial (PQPI).

Les persones que ja hagin superat la prova d'accés amb anterioritat poden tornar-s'hi a inscriure (si no han aconseguit cap dels requisits d'accés directe).

Proves d'accés a grau superior:
Per poder fer la prova d'accés cal tenir 19 anys o més (o complir-los l'any 2015). També la poden fer les persones que tenen 18 anys o més (o els compleixen l'any 2015) i tenen un títol de tècnic de la mateixa opció de matèries que el cicle formatiu de grau superior a què volen accedir.

Les persones que tinguin la titulació que permeti l'accés directe a la prova d'accés a cicles grau superior no es poden inscriure a la prova d'accés. Tampoc s'hi poden inscriure les persones que hagin superat el curs específic per a l'accés als cicles formatius de grau superior (CAS).

Les persones que hagin superat amb anterioritat la prova d'accés poden tornar-s'hi a inscriure, sempre i quan no hagin assolit algun dels requisits d'accés.

Prova d'accés al grau mitjà d'arts plàstiques i disseny:
La prova d'accés s'organitza com una única prova amb una part comuna i una altra d'específica. L'objectiu de la part comuna és acreditar la maduresa en relació amb les competències bàsiques de l'educació secundària obligatòria (ESO), i el de la part específica, demostrar les aptituds i els coneixements artístics necessaris per cursar amb profit ensenyaments d'arts plàstiques i disseny de grau mitjà.

Prova d'accés al grau superior d'arts plàstiques i disseny:
La prova d'accés s'organitza com una única prova amb una part comuna i una altra d'específica. L'objectiu de la part comuna és acreditar la maduresa en relació amb els objectius del batxillerat i, el de la part específica, demostrar les aptituds i els coneixements artístics necessaris per cursar amb aprofitament els ensenyaments d'arts plàstiques i disseny.

Prova general d'accés al grau mitjà d'ensenyaments esportius 

Prova general d'accés al grau superior d'ensenyaments esportius

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles